Residentie Kasselrij is gelegen op de oude site van Bekaert en wordt verhuurd als assistentiewoningen. Kasselrij geldt als de norm op het vlak van " zorgeloze huisvesting voor senioren ". Alle units zijn afgewerkt met kwalitatieve materialen en worden verhuurd aan zeer correcte prijzen. Het project geeft u een gevoel van rust, vrijheid en levenscomfort. Senioren die sociaal contact op prijs stellen en de dag zonder zorgen wil doorbrengen vinden hier zeker hun gading. Het project wordt gerealiseerd door partners met kennis van zaken en bezorgen u het absolute thuisgevoel.

Ieder appartement heeft ruime leefruimtes en is voorzien van zowel terras als berging. De groottes variëren van 51 m² tot 85 m²,dus voor elk wat wils......

Kasselrij biedt tal van ontspanningsmogelijkheden maar ook extra faciliteiten. Een gezellig restaurant, fitnessruimte, wellness, kap- en wassalon, schoonheidsinstituut, .... kortom alles wat u nodig hebt om zorgeloos te genieten.

Contacteer ons gerust voor extra informatie en aarzel niet een bezoekmoment te plannen. Maak gerust uw afspraak en we verzorgen uw persoonlijke rondleiding ter plaatse.

Slaapkamers
2
Garage
Ja

Algemeen

Adres:Bekaertplein 9
Vichte
Referentie:Bekaertplein 9 - Vichte
Prijs:€ 800
Type:Service Flat
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2021
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:Ja
WC:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Kelder:Ja
Garage:1

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Vichte 8570
Bekaertplein 9

€ 800


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Vichte 8570
Bekaertplein 9

€ 800

Vichte 8570
Bekaertplein 9

€ 800