Residentie Pur Sang is gelegen in het centrum van Waregem en wordt verkocht als assistentiewoningen. Pur Sang geldt als de norm op het vlak van " zorgeloze huisvesting voor senioren ". Alle units zijn afgewerkt met kwalitatieve materialen en worden verhuurd aan zeer correcte prijzen. Het project geeft u een gevoel van rust, vrijheid en levenscomfort. Senioren die sociaal contact op prijs stellen en de dag zonder zorgen wil doorbrengen vinden hier zeker hun gading . Het project wordt gerealiseerd door partners met kennis van zaken en bezorgen u het absolute thuisgevoel.

Ieder appartement heeft ruime leefruimtes en is voorzien van zowel terras als berging. De groottes variëren van 91 m² tot 268 m²,dus voor elk wat wils......

Pur Sang biedt tal van ontspanningsmogelijkheden maar ook extra faciliteiten. Een gezellig restaurant, fitnessruimte, wellness, kap- en wassalon, schoonheidsinstituut, maar ook een schitterend zwembad, .... kortom alles wat u nodig hebt om zorgeloos te genieten.

Contacteer ons gerust voor extra informatie en aarzel niet een bezoekmoment te plannen. Maak gerust uw afspraak en we verzorgen uw persoonlijke rondleiding ter plaatse.

Slaapkamers
2
Garage
Ja

Algemeen

Adres:Westerlaan 56
Waregem
Referentie:Westerlaan 56 - Waregem
Prijs:€ 850/maand
Type:Service Flat
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2021
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:Ja
WC:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Kelder:Ja
Garage:1

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Waregem 8790
Westerlaan 56

€ 850 /maand


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Waregem 8790
Westerlaan 56

€ 850 /maand

Waregem 8790
Westerlaan 56

€ 850 /maand