Residentie Vijverhof is gelegen aan de rand van Zwevegem en wordt verhuurd als assistentiewoningen. Vijverhof geldt als de norm op het vlak van " zorgeloze huisvesting voor senioren ". Alle units zijn afgewerkt met kwalitatieve materialen en worden verhuurd aan zeer correcte prijzen. Het project geeft u een gevoel van rust, vrijheid en levenscomfort. Senioren die sociaal contact op prijs stellen en de dag zonder zorgen wil doorbrengen vinden hier zeker hun gading . Het project wordt gerealiseerd door partners met kennis van zaken en bezorgen u het absolute thuisgevoel.

Ieder appartement heeft ruime leefruimtes en is voorzien van zowel terras als berging. De groottes variëren van 57,44 m² tot 78,24 m², voor elk wat wils......

Vijverhof biedt tal van ontspanningsmogelijkheden maar ook extra faciliteiten. Een gezellig restaurant, fitnessruimte, wellness, kap- en wassalon, schoonheidsinstituut, .... kortom alles wat u nodig hebt om zorgeloos te genieten.

Contacteer ons gerust voor extra informatie en aarzel niet een bezoekmoment te plannen. Maak gerust uw afspraak en we verzorgen uw persoonlijke rondleiding ter plaatse.

Slaapkamers
2
Garage
Ja

Algemeen

Adres:Lavendelhof 3
Zwevegem
Referentie:Lavendelhof 3 - Zwevegem
Prijs:€ 800/maand
Type:Service Flat
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2021
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:Ja
WC:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Kelder:1 m²
Garage:1

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Zwevegem 8550
Lavendelhof 3

€ 800 /maand


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Zwevegem 8550
Lavendelhof 3

€ 800 /maand

Zwevegem 8550
Lavendelhof 3

€ 800 /maand