Residentie Vijverhof is gelegen aan de rand van Zwevegem en wordt verkocht als assistentiewoningen. Vijverhof geldt als de norm op het vlak van " zorgeloze huisvesting voor senioren ". Alle units zijn afgewerkt met kwalitatieve materialen en worden verkocht aan zeer correcte prijzen. Het project geeft u een gevoel van rust, vrijheid en levenscomfort. Senioren die sociaal contact op prijs stellen en de dag zonder zorgen wil doorbrengen vinden hier zeker hun gading . Het project wordt gerealiseerd door partners met kennis van zaken en bezorgen u het absolute thuisgevoel.

Ieder appartement heeft ruime leefruimtes en is voorzien van zowel terras als berging. De groottes variëren van 57,44 m² tot 78,24 m², voor elk wat wils......

Vijverhof biedt tal van ontspanningsmogelijkheden maar ook extra faciliteiten. Een gezellig restaurant, fitnessruimte, wellness, kap- en wassalon, schoonheidsinstituut, .... kortom alles wat u nodig hebt om zorgeloos te genieten.

Residentie Vijverhof is perfect voor eigen bewoning, maar evenzeer als investering met verhuur.

Vijverhof kan aangekocht worden aan het verlaagde 12 % btw tarief en is vrijgesteld van grondlasten.

Alle prijzen zijn ex kosten.

Contacteer ons gerust voor extra informatie en aarzel niet een bezoekmoment te plannen. Maak gerust uw afspraak en we verzorgen uw persoonlijke rondleiding ter plaatse.

Tot binnenkort,

Felix Soens
Optimmo vastgoed....de weg vooruit
felix@opt-immo.be
0472 07 90 20

Algemeen

bewoonbare opp. Vanaf 59 m²
units 68

Wat zijn uw woonvoorkeuren?

Zwevegem
Lavendelhof 3

Prijs vanaf € 209 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Zwevegem
Lavendelhof 3

Prijs vanaf € 209 000

Zwevegem
Lavendelhof 3

Prijs vanaf € 209 000