Diensten

Kantorennetwerk

Een goed aansluitend Kantorennetwerk is een deel van onze strategie.

Met Optimmo hebben we er, sinds het begin van onze activiteiten, voor gekozen om een fijnmazig en ‘goed aansluitend netwerk’ op te bouwen.

Met de start in 2001 op de markt in Wakken, hebben we stap voor stap ons werkgebied kunnen uitbreiden. Dit door onze eerlijke en correcte dienstverlening, op basis van een goede reputatie en mond-tot-mondreclame. Tevreden klanten hebben meer impact dan een groot budget voor gedrukte pers!

Al snel hadden we zo ook klanten van Groot Zulte tot Deinze. Daarom zijn we in 2005 gestart met een tweede zelfstandig kantoor met Lut De Potter als zaakvoeder. Eerst gevestigd in Olsene, later in het hartje van Zulte aan het grote rondpunt. Daarmee kunnen we van zeer nabij vastgoedtransacties begeleiden op de as Waregem – Deinze.

In 2006 hebben we de kans te baat genomen om ook op de as Wielsbeke – Waregem onze aanwezigheid te bevestigen. Dit met een volwaardig kantoor in de drukke A. Biebuyckstraat te Sint-Eloois-Vijve. Daarmee zijn we ook korter bij en beter bereikbaar voor onze klanten uit Waregem en deelgemeenten.

In 2016 breidden we ons kantorennetwerk nog verder uit met het zelfstandig kantoor Optimmo Ardooie, actief in de regio Ardooie - Pittem - Meulebeke, met Wouter Lafaut als zaakvoerder.

Voor de verkopers en verhuurders bereiken we zo meer kandidaat-kopers en huurders in diezelfde regio. Dit leidt tot een sneller en beter resultaat. Bovendien zal de inschatting van de vraagprijs beter gebeuren omdat we op een kleinere regio relatief goed aanwezig zijn.

Eén website, één databank met kandidaat-kopers en huurders, drie vitrines en snel bereikbaar met een volwaardig kantoor binnen de 6 km. !

‘DE beste garantie op een goed resultaat!’