Testimonials

Onze klanten getuigen

Verkopers getuigen

SERINGENLAAN - HULSTE

Een huis verkopen dat doe je niet elke dag. Toen mijn moeder besloot haar huis van de hand te doen waren we dan ook heel blij met de professionele begeleiding van Xavier. Eind januari zagen we mekaar voor het eerst, drie weken later was het huis reeds verkocht. Alle administratie werd met heel veel zorg opgevolgd en afgewerkt. Bedankt Xavier en Optimmo voor de zeer vlotte en aangename samenwerking!
Veerle

Verkopers getuigen

ZUIDSTRAAT - HARELBEKE

Ik ben vooral tevreden van de professionele aanpak van Optimmo. Alle papierwerk tot in de puntjes geregeld,goede afspraken die steeds worden nagekomen. Er werden nooit loze beloftes gemaakt, alles was duidelijk en concreet van in het begin. Xavier was altijd bereikbaar en is steeds goed voorbereid, vanaf ons eerste contact had ik alle vertrouwen. En effectief, mijn woning werd op korte termijn verkocht dankzij zijn inzet. Kortom Optimmo, een echte aanrader.
Evelyne

Kopers getuigen

STATIONSSTRAAT - ARDOOIE

Na 1,5 jaar zoeken botsten we op onze droomwoning, te koop bij Optimmo. Dezelfde avond konden we deze nog bezichtigen. We werden goed ontvangen en kregen voldoende en eerlijke informatie. Alles verliep heel vlot. Ook de compromis volgde snel en de afhandeling verliep correct en aangenaam. Nooit gedacht dat een huis kopen zo vlot kon gaan. Bedankt Wouter voor de goede begeleiding!
Siebe en Annelies

Verkopers getuigen

KOUTERWEG - ZULTE

Een realistische waardebepaling. Duidelijke informatie en afspraken. Correct en met de regelmaat van de klok op de hoogte gehouden. Verkoop binnen de voorziene termijn en tegen de vooropgestelde prijs. Service die zich in één woord laat samenvatten: ‘professioneel’. #tevredenklanten
Familie De Stoop

Kopers getuigen

GALGESTRAAT - WAREGEM

Van een snelle service gesproken! Op de laatste dag van 2018 contacteerde ik Optimmo in Wakken. Door de vlotte samenwerking met Els werd in minder dan 4 weken het volledige dossier inclusief de compromis en overdracht van sleutel en tellers voor het huis opgemaakt en ondertekend. De aangename en administratieveondersteuning zorgde ervoor dat de verkoper en de koper elkaar snel de hand konden schudden om de verkoop te bekrachtigen.
Wim

Verkopers getuigen

CENTRUMSTRAAT - OLSENE

Optimaal heeft Optimmo ons begeleid bij de snelle verkoop van een handelspand in Olsene. Belangeloos wijzen ze op de rechten en plichten van koper en verkoper. Correcte afhandeling van het dossier is het minste wat we kunnen zeggen.
Sina & Christoph

Kopers getuigen

SINT-BAVOSTRAAT - SINT-BAAFS-VIJVE

Een huis aankopen als een alleenstaande ouder is best wel een uitdaging. Mijn vele vragen en bezorgdheden werden telkens met de nodige zorg en professionaliteit beantwoord. Xavier stond me met raad en daad bij en begeleidde mij doorheen het hele proces. Niet alleen de verkoper, maar evenzeer de koper staat centraal! Een hele vlotte en correcte samenwerking! Bedankt Xavier en het hele team voor een 2de aangename Optimmo ervaring.
MARLIES & BAS

Verkopers getuigen

PONTBROUCKSTRAAT - DENTERGEM

Het dossier werd opgestart op 14 september, een bord ter plaatse op 20 september, 4 bezoeken en een aankoopbelofte op 22 september. Proficiat aan Els voor de vlotte samenwerking voor de verkoop van het huis. Van bij de eerste kennismaking tot bij de notaris. Alles ging naar wens. Hartelijk dank!
MARLEEN

Verkopers getuigen

MODEST HUYS-LAAN - ZULTE

De verkoop van de ouderlijke woning was een grote emotionele stap. Vanaf het eerste contact met Lut was er een goed gevoel. Dank voor de professionele opvolging, maar bovenal hartelijke ondersteuning. Ik weet zeker dat de kopers, Mercedes en Dirk, van het huis opnieuw een warme thuis zullen maken.
CATHERINE

Kopers getuigen

MEULEDREVE - OESELGEM

Oprecht, rechttoe en rechtaan. Meedenkend en werkelijk niet enkel de belangen van de verkoper maar ook die van de koper behartigen. Persoonlijke opvolging van bij het eerste bod tot alles in handen steken bij de Notaris. Dankzij ELS en OPTIMMO, een fantastische en zorgeloze eerste immo-ervaring. Bedankt Els.
Gilles

Verkopers getuigen

STATIONSTRAAT - PITTEM

Wij gingen in zee met Wouter voor de verkoop van 2 naast elkaar gelegen woningen. Wouter doet wat een goede adviseur doet: luisteren, zorgen dat hij de situatie begrijpt en nadenken over een goede strategie en tactiek. Dan stelt hij alles in het werk om uit te voeren wat afgesproken is. Hij volgt goed op en geeft feedback. Toffe samenwerking!
Magda

Verkopers getuigen

OOSTROZEBEKESTRAAT - MEULEBEKE

Een huis verkopen doe je niet elke dag. Xavier van Optimmo begeleidde ons optimaal: met beide voeten op de grond maar net zozeer met een stevige dynamiek. Er was een vlotte en efficiënte communicatie rond de verkoop en na amper drie weken vond hij een geschikte en erg tevreden koper. Dankjewel, (T)OPTIMMO!
Johan

Verkopers getuigen

BREMSTRAAT - ZULTE

Lut, wij zijn zeer tevreden over jouw vele werk en inzet voor de verkoop van ons huis. Wij konden met al onze vragen bij jou terecht en werden steeds vriendelijk ontvangen. Bedankt voor de fijne samenwerking.
Kathy, Alain en kinderen

KAREL VAN MANDERSTRAAT - MEULEBEKE

Tevreden kopers en verkopers, de woning werd op 12 dagen tijd verkocht. Na een correcte schatting werd de woning verkocht voor de prijs die de verkopers voor ogen hadden.
FILIP - AHMET & ARZU

Verkopers getuigen

ARDOOISESTRAAT - KOOLSKAMP

Beste Wouter, wij waren zeer tevreden over uw correcte aanpak van werken. Onze woning werd in slechts 3 weken verkocht en verder correct opgevolgd. Dank je wel Wouter voor de vlotte en zeer aangename samenwerking!
KEVIN

Verkopers getuigen

MARKEGEMSESTEENWEG - DENTERGEM

Ik ben heel tevreden van de service bij de verkoop van het huis door het kantoor Optimmo Wakken.Goeie service en opvolging naar de klant toe. Els, bedankt voor alles. Je doet uw job fantastisch, met de nodige hulp, info en service. Niet te vergeten, Optimmo is een aanrader!
MIA

Verkopers getuigen

ZULTE

Al meermaals met Optimmo Zulte gewerkt, zowel voor verhuur als verkoop. Oorspronkelijk wou ik alles zelf in handen nemen, maar wat ben ik blij dat ik het overgelaten heb aan hen. Ze volgen alles fantastisch goed op en je hoeft je werkelijk géén zorgen te maken over het verloop van het dossier. Echt een plezier om zaken te doen met de dames van Optimmo!
HENK

Verkopers getuigen

MARKTSTRAAT - WIELSBEKE

2 jaar geleden kocht onze jongste zoon zijn huis via Optimmo. Ditmaal wilden wij ons huis verkopen en dachten direct aan Xavier. Na eerst een goede schatting gaven wij opdracht aan Optimmo om ons huis te verkopen. Ons huis werd redelijk snel verkocht en dit iets boven de prijs van de schatting. Dankjewel!
BART & CLAUDINE

Verkopers getuigen

VELDSTRAAT - ARDOOIE

Uw huis 'TE KOOP' aanbieden is geen alledaagse zaak. Met hulp en begeleiding van Wouter Lafaut uit het Optimmo kantoor te Ardooie hebben we de stap gezet. De verkoop is zeer vlot verlopen, waarvoor onze dank.
FAMILIE BEKAERT-VERBRUGGHE

Verkopers getuigen

MEIWEG - ZULTE

Het is de tweede keer dat wij met OPTIMMO samenwerken voor de verkoop van een woning. De eerste keer met Lut, de tweede keer met Sandra. Telkens is alles heel vlot en correct verlopen. Wij zijn heel erg tevreden van hun inzet en de tijd die zij er elke keer insteken om alles in goede banen te leiden. Steeds werd de woning op minder dan een maand verkocht. Dankjewel voor goede ‘service’.
FAMILIE DESMET

Kopers getuigen

WONTERGEMSTRAAT - DENTERGEM

Wij hadden een zeer goede ervaring met Optimmo! Perfecte opvolging, staat zowel voor de koper als de verkoper, goede begeleiding voor alle papierwerk, zeker een aanrader! Groetjes, Jelle.
DHR. SIMOENS

Verkopers getuigen

SCHUIFERSKAPELLESTRAAT - PITTEM

Wij zijn zeer tevreden van de service bij de verkoop van ons huis door het kantoor Optimmo Ardooie. Goeie service en opvolging naar de klant toe en ook naar de persoon die de woning aankoopt. Wouter, dank voor alles. Je doet uw job fantastisch met de nodige hulp, info en service.
FAMILIE CLAERHOUT

Verkopers getuigen

NACHTEGAALLAAN - WAREGEM

Hallo iedereen, na een weekend werken in het huis, willen wij ook jullie bedanken voor alles. Els, bedankt voor alle tijd en moeite en werk bij de voorbereidingen van de verkoop. Met vriendelijke groeten.
BART & ELINE

Verkopers getuigen

NIEUWLANDSTRAAT - OLSENE

Ik ben zeer tevreden over hoe de verkoop van mijn huis is verlopen. Sandra is een heel vriendelijke vastgoedmakelaar die me met plezier ondersteunde bij alles van administratie. Bovendien werd het huis snel verkocht. Optimmo is een aanrader!
MEVR. AMERLYNCK

Kopers getuigen

BEVERENSESTRAAT - ARDOOIE

Enkele maanden geleden viel ons oog op een stuk bouwgrond in Ardooie. Dit werd aangeboden door Optimmo. Met de hulp van Wouter Lafaut kregen we een antwoord op al onze vragen. Hierop volgde een bewogen aankoopperiode met ups en downs, maar dankzij de uitstekende begeleiding en hulp van Wouter kwam het tot een fantastisch einde. Nu kunnen wij genieten van onze nieuwe grond, nogmaals bedankt!
DHR. BEAUPREZ

Kopers getuigen

PAPEGAAISTRAAT - OOSTROZEBEKE

Na onze eerste afspraak met Optimmo voelden we ons meteen op ons gemak. Xavier is een verkoper die zijn vak kent en steeds klaarstaat wanneer wij vragen hebben omtrent de aankoop van ons eigen stekje. Dankzij Optimmo en de vlotte aanpak van Xavier, werd de compromis al snel getekend en kunnen wij aan onze toekomst beginnen. Wij raden dan ook iedereen aan om samen te werken met Optimmo.
MARLIES MARIJSSE

Verkopers getuigen

EMIEL CLAUSSTRAAT - SINT-ELOOIS-VIJVE

Beste Evelyne, bij deze wil ik je bedanken voor de vlotte samenwerking en goede verstandhouding bij de verkoop van mijn woning, je job voer je uit met hart en ziel en kennis der zaken, steeds hulpvaardig en stipt, een service die ik alleen maar kan bewonderen. Nogmaals dank u wel. Met vriendelijke groeten.
DHR. BONTE

Kopers getuigen

KPT. CDT. VYNCKESTRAAT - OOIGEM

Wij zijn zeer tevreden van optimmo. het is een kantoor die de klant voor verkoop als aankoop tot dienst is. Xavier, jij hebt je job perfect gedaan. Je hebt vakkennis. Waarvoor dank. Ik zou dan ook iedereen aanraden om samen te werken met Optimmo. WIJ ZIJN ALVAST SUPER TEVREDEN! Jurgen en Virginie.
FAMILIE VERBRUGGHE - TUBAERT

RIJKSWEG - WIELSBEKE

Beste Cedrik, heel veel dank voor uw steun. Mijn man is ook blij dat U er bent voor ons. U bent nu onmisbaar en we hebben heel veel aan U. Ik ben blij dat ik uw stem hoorde alleszins. Nog eens een mail ter bedanking en om U een beetje een hart onder de riem te steken. De wereld kan zo goed draaien maar ja,... het loopt niet altijd zo.
Familie Callewaert

Verkopers getuigen

OLMSTRAAT - WAREGEM

Beste Sandra en Lut. Bij deze willen wij jullie bedanken voor een vlotte opvolging bij de verkoop van ons huis. Vanaf het eerste contact voelden wij ons goed op ons gemak. De huisbezoeken werden zeer goed ingepland en opgevolgd. Sandra heeft zich ook sterk ingezet zodat wij wettelijk in orde waren, ook al was het soms een rompslomp :) En niet zo lang nadien, was ons huis verkocht! Bedankt!
FAMILIE GRABIC

Verkopers getuigen

SINT-ANTONIUSSTRAAT - WAKKEN

Voor de verkoop van het ouderlijk huis hebben we beroep gedaan op Optimmo. Wij waren heel tevreden. Els maakte een zo correct mogelijke verkoopprijs. Ze hield ons ook telefonisch op de hoogte en op administratief vlak hoefden we ook niets te doen. Onze vragen werden vlot beantwoord door Els, iemand waar je op kan rekenen en vertrouwen. Bedankt voor de vlotte samenwerking! Een dikke pluim :).
FAMILIE VERBEKE

Verkopers getuigen

SCHOENDALESTRAAT - SINT-ELOOIS-VIJVE

Huis verkocht op amper 5 weken. Prachtjob. Het vertrouwen was er van bij het eerste contact. Duidelijke afspraken, goede follow-up en feedback gedurende het ganse verkoopproces. Van stedenbouwkundige attesten t.e.m. overdracht van de nutsvoorzieningen, alles werd door Optimmo vakkundig geregeld. Met dank aan Evelyne, een professionele en enthousiaste medewerkster. Volgende keer zeker weer.
DHR. DE JONCKERE

Verkopers getuigen

PAPEGAAISTRAAT - OOSTROZEBEKE

Optimmo heeft een correcte prijs geschat voor onshuis en amper een week na ons eerste contact met Xavier hadden we al verschillende kandidaat-kopers. Na 14 dagen was het huis al verkocht. We hoefden ons van alle rompslomp niets aan te trekken en daarom willen we iedereen aanraden om met Optimmo samen te werken. Dankjewel.
FAMILIE SABBE

Kopers getuigen

Oliebergstraat - Olsene

Wij hebben ons huis gekocht met hulp van Optimmo Zulte. Haar stijl is menselijk en eerlijk. Lut gaf steeds een eerlijke weergave van de feiten en was oprecht begaan met haar klanten. Vooral van haar open communicatie waren we grote fan. Ze hield ons continu op de hoogte, ze liet het onmiddellijk weten als ze nieuws had, alsook wanneer ze zelf wachtte op verder nieuws.
Dhr. Trooster & Mej. Verhamme

Verkopers getuigen

Rijksweg - Sint-Baafs-Vijve

Ik wilde op korte termijn mijn appartement verkopen en na mijn eerste contact met Xavier was ik al overtuigd om met Optimmo in zee te gaan. De uitleg was duidelijk en de werking en kosten transparant. Alle administratieve verplichtingen en contacten met de huurder zijn vlot en correct verlopen. Ik zal Optimmo zeker aanraden bij mijn vrienden en kennissen.
Mevr. Janssen

Kopers getuigen

Abbeloos - Dentergem

Dag Els. Nogmaals veel dank voor de zeer fijne samenwerking en begeleiding bij de aankoop van de loft! Dit kon steeds ongedwongen en altijd stond je klaar voor vragen (zelfs in de weekends of verlofperiodes). Werkelijk een uitzonderlijke service! Bedankt! Als ik er woon, uiteraard steeds welkom om het eindresultaat te zien. Vriendelijk groeten, Mathieu.
Fam Verbrugghe

Verkopers getuigen

Schoendalestraat - SEV

Ons vader had reeds een positieve ervaring met verhuring. Wij twijfelden niet om nogmaals met Evelyne in zee te gaan. Ze is correct, hulpvaardig, discreet, rust en een luisterend oor, bij haar voel je 'dit komt in orde'. We mogen niet klagen, op een kleine 5 maand was ons huis verkocht. Dikke pluim .... Bedankt, wij waren al 2 x content. We maken zeker reclame voor jullie bureau Optimmo.
Fam Destoop - Verstraete

Kopers getuigen

Schoendalestraat - Sint-Eloois-Vijve

Wij zijn als kopers zeer tevreden over het contact met Optimmo. Evelyne stond garant voor een professionele ondersteuning. Zij liet ons genoeg ruimte zonder zich op te dringen. Ook bij verdere vragen voorzag zij steeds correcte antwoorden. De verdere onderhandeling en de uiteindelijke compromis werd vlot afgehandeld.
Fam Tavernier

Verkopers getuigen

Meulebekesteenweg - Oostrozebeke

Na 3 debacles met andere immo's kwam ik, ietwat moedeloos, in contact met Xavier van Optimmo. Hij beloofde mij geen mirakels en wond er geen doekjes om, mijn huis was moeilijk verkoopbaar. Nog geen drie maanden later was die onverkoopbaar gewaande woning toch aan de man gebracht. Bij Xavier waren het geen woorden maar daden. Merci Xavier !
Fam Vanhollebeke

Kopers getuigen

A. van bourgondiëlaan - Wakken

De verkoop van twee woningen om een gezamenlijke woning te kopen leek een hele klus. Maar Els van Optimmo maakte duidelijk hoe die allemaal verloopt.  Het energieke Optimmo gaf ons het lef om door te bijten. Onze vragen werden altijd op korte termijn opgelost.  Voor deze vlotte samenwerking zouden we zeker nogmaals kiezen, maar het zal niet nodig zijn, ons droomhuis is binnen ! 
Fam De Jaegher

Verkopers getuigen

Kastanjelaan - Zulte

Onze ervaring met Lut van Optimmo is zeer positief. Al onze vragen werden in verstaanbare taal beantwoord en alle onderhandelingen zijn vlot verlopen. We kunnen ons geen beter immobiliënkantoor voorstellen. Bedankt Lut !
Hilde & David

Kopers getuigen

Leegstraat 32 - Oostrozebeke

Een huis kopen is een grote stap in het leven van jonge mensen zoals wij. Wat ondersteuning en wegwijs in, deze toen nog onbekende wereld, was daarom meer dan welkom.Na het eerste telefonisch contact, hadden wij onmiddellijk een goed gevoel. Xavier beantwoordde heel wat vragen en zocht mee naar oplossingen. Bedankt voor alle hulp, uw eerlijkheid en openheid ! Mede dankzij u kunnen wij bouwen aan onze toekomst!
Stéphanie & Sebastiaan

Verkopers getuigen

Spoorweglaan - Sint-Eloois-Vijve

De contacten met Evelyne van Optimmo verliepen vlot en professioneel.  De tijd die nodig was om het huis te verkopen lijkt ons redelijk, zeker gezien de huidige situatie op de huizenmarkt.  Ook de hulp bij administratieve zaken zoals het bekomen van de documenten, overdracht van gegevens i.v.m. elektriciteit, water enz. was welkom.  Onze ervaringen met Optimmo zijn dus heel positief.
Fam Mortier

Kopers getuigen

Deinzestraat - Oeselgem

Els, onze ervaringen met Optimmo zijn zeer positief aldaar jij 7/7 klaar stond om ons te woord te staan in de aankoop van het pand...Dit heeft dan ook geleid tot een snelle en correcte afhandeling van het dossier...Als koper kunnen wij dan ook alleen maar tevreden zijn over de gang van zaken...
Glenn & Silvie

Verkopers getuigen

Groenweg - Olsene

Vanaf het eerste contact met Lut hadden wij een goed gevoel.  We kregen een duidelijke uitleg op een rustige en aangename manier, waardoor we onmiddellijk het vertrouwen kregen.  Alles werd zeer nauw opgevolgd.  Na drie weken was de woning al verkocht. Kortom wij zijn heel tevreden. Bedankt Lut !
fam De cooman - Van de velde

Kopers getuigen

Abeelestraat - Wielsbeke

Xavier, We werden goed geïnformeerd door Optimmo. Zowel het eerste bezoek aan het huis, alsook de telefonische inlichtingen bij verdere vragen werden vlot opgevolgd. Er waren duidelijke afspraken gemaakt met de vorige eigenaars, zodat ook het verlaten en betreden van de woning voor beide partijen duidelijk geregeld was. Zowel met Optimmo als met de vorige eigenaars werden de administratieve verplichtingen vlot afgehandeld. Kortom: Iedereen tevreden en wij de gelukkige eigenaars van een pand met heel wat potentieel.
Bert & Annelies

Verkopers getuigen

Vlissingestraat - Oostrozebeke

Xavier, ik ben zeer tevreden over Optimmo.  Alles verliep heel vlot. Ik zou in de toekomst niet twijfelen om nog samen te werken. Ik raad het ook aan iedereen aan. In tegenstelling tot andere bureau's werd er snel resultaat geleverd.  Correcte en vriendelijke service. Ik zal alle mensen aanraden om te kiezen voor Optimmo.  Bedankt voor de samenwerking !
Fam. Vandenberghe

Kopers getuigen

Oeselgemstraat 70 - Wakken

Vlotte afhandeling en goede service.Bedankt ! 
Fam. Last - Nuttin

Verkopers getuigen

Rozenhof - Sint-Eloois-Vijve

Evelyne, Bij deze wil ik je zeggen dat ik echt wel content ben van de ganse verkoop. Het is zeer vlot gegaan met een eerlijke verkoopprijs en de communicatie naar ons toe was uitstekend. Nogmaals bedankt !
W. Callens

Kopers getuigen

We waren van plan om ons eigen huisje te kopen en we hebben er ook eentje gekocht, mede dankzij Els.  Wij zijn slechthorend maar de communicatie is altijd goed gegaan.  Bovendien zijn we nog jong maar Els heeft ons altijd heel goed geholpen, goede tips en voldoende informatie gegeven.  We zijn zeker tevreden van de samenwerking met OPTIMMO en vooral met Els, alles is heel vlot gegaan eigenlijk.  Zelfs na de aankoop,  bleef ze ons opvolgen ... zeer positief. 
Midas V. & Charlotte B.

Verkopers getuigen

Oeselgemstraat 70 - Wakken

Chapeau, 6 maand bij een ander kantoor en nu direct verkocht door jullie !!!! 
Fam. Van Ryckeghem

Verkopers getuigen

Markegemsesteenweg - Dentergem

In 2009 kocht ik bij jullie mijn appartement. Nu een 5-tal jaar later heb ik het terug via jullie terug te koop gesteld. In beide gevallen kan ik terugkijken op een vlotte, correcte afhandeling van zowel de koop- als verkoopovereenkomst. Bij vragen kon ik steeds bij jullie terecht en alle afspraken werden uitgevoerd zoals afgesproken. Ik kan enkel maar met lof spreken over jullie kantoor en haar bekwame medewerkers. Doe zo verder. Dank u voor de fijne samenwerking.    Didier Saelens 
Didier Saelens